Monday, 27 December 2010

Home Made, mjam!

I hope you all had a wonderful christmas weekend with a lot of fun! We had a white christmas, Joehoe! Very beautiful! And there were some little presents under the tree as well. One I want to share with you.... Cookbook HOME MADE, written by Yvette van Boven. Based in both Paris and Amsterdam, she works as an illustrator, food stylist and recipe writer. She works for many magazines, newspapers or brands. Her cookbook: HOME MADE was awarded as Dutch cookbook of the year! I am so happy with this great book :-)

3 comments:

  1. Dat is een mooi cadeau, bedankt voor de tip. Ik heb nog steeds een boekenbon maar ben nu eenmaal een twijfelaar.
    grt, Helmi

    ReplyDelete
  2. In de boekwinkel zei iemand spontaan tegen me dat ik dat boek moest kopen. (Kennelijk zie ik eruit of ik van lekker eten houd)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...