Monday, 14 November 2011

Portfolio Studio Sjoesjoe

Studio Sjoesjoe is busy with meeting new nice people, eating applepie, designing a website and of course with creating my portfolio. Which is really nice to do. Good to see an overview of 7 years work! I designed a lot of different productgroups for HEMA in fashion and living. Here a little preview of my portfolio. I will let you know when my website is ready! Have a beautiful day today.
4 comments:

 1. Wauw je zal echt gemist worden bij HEMA! Ik herken veel van je leuke spulletjes. Die hoeven we hopelijk niet te lang te missen.

  ReplyDelete
 2. Zo, ik heb behoorlijk wat van jouw producten in huis zo te zien! Leuk!

  ReplyDelete
 3. Oeh ze gaan je missen daar bij de HEMA!

  ReplyDelete
 4. Wat een geweldige portfolio! En ja, ook ik zie allemaal producten die ik heb waarvan ik nu denk: ah, heb jij deze ontworpen...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...