Wednesday, 27 June 2012

HEMA Tape It

Finally! You don't need to spend a lot of money on tape anymore. At the HEMA stores you can find lot's and LOT'S of fun and, very important, cheap tape... You have to be quick though, these little friends are very popular. Let the fun begin!10 comments:

 1. aw yes :D gelijk naar de hema!

  ReplyDelete
 2. Oh joepie! Ideaal! Maar hopelijk ook in Belgiƫ. (Straks eens gaan kijken :))

  ReplyDelete
 3. Erg leuk, maar goed... hier ligt het uiteraard al ;-))

  ReplyDelete
 4. Op de site van Hema kan ik het niet vinden, maar eens in de winkel kijken dan!!

  ReplyDelete
 5. Yippie, 'k heb ze gescoord hoor! :-)
  Looove Hema!

  ReplyDelete
 6. Ohh ik zag al iets in de Hema inderdaad, ze hadden het met tape op de grond aangegeven! Helaas was ik in tijdnood dus heb ik niet verder gekeken... Volgende keer ga ik wat langer uittrekken, ziet er tof uit!

  ReplyDelete
 7. Ooo hoe kan ik nu nog rustig werken hier? Ik moet eerst naar de Hema nu. First Things First :-) Wat een coole campagne! Ben benieuwd naar de rest!!

  ReplyDelete
 8. Leuk idee! & wat een prachtige blog heb je!

  ReplyDelete
 9. Geweldig, Kan je dat gewoon in de hema kopen?

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...